Vormingsdag: samen bouwen we nieuw leiderschap

Wanneer:
14 mei 2019 @ 09:30 – 17:00
2019-05-14T09:30:00+02:00
2019-05-14T17:00:00+02:00
Waar:
Brussel
Kosten:
225 euro
Vormingsdag: samen bouwen we nieuw leiderschap

Welkom op deze vormingsdag voor leiders waarbij drie disciplines elkaar kruisen en aanvullen. In één dag krijg je voeling met de basistools uit Mindful Leadership, Deep Democracy en Leadership Embodiment. Ideaal om de richting te kiezen die bij jou past voor een verdiepingscursus.

Dinsdag 14 mei 2019 van 9.30 tot 17 uur
Brussel (plaats nog te bepalen)

Prijs: 225 euro (KMO-portefeuille mogelijk)

> Inschrijven

Ylva Berg | Mindful Leadership traint je om op authentieke, belichaamde wijze de uitdagingen en veranderingen aan te pakken die als leider op je afkomen. Met minfulness en compassie leer je omgaan met de weerstand bij jezelf en bij anderen. Door aandachtsoefening, reflectie en (neuro)wetenschappelijke inzichten, ontwikkel je een helderder zicht op jezelf, je drijfveren, je relatie met anderen en met de omgeving. Een essentiële basis voor een duurzame, warme en oprechte bedrijfscultuur.

Fanny Matheusen | Deep Democracy is een vernieuwende methode voor inclusieve besluitvorming met ruimte voor alle perspectieven en het oplossen van tegenstellingen, spanningen en conflicten. Het maakt ruimte voor ervaringen, belevingen en emoties. Deep Democracy is uiterst geschikt in veranderingsprocessen en voor wie streeft naar co-creatieleiderschap en zelfsturende teams. Een krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met uiteenlopende diversiteit.

Anouk Brack | Leer hoe je helemaal tot je recht komt, ook in uitdagende situaties. Met Leadership Embodiment ontwikkel je jezelf als persoon. Je oefent vitale skills in (persoonlijk) leiderschap en gebruikt je lijf als shortcut om van stress naar flow te komen. Het geeft je praktische technieken om aandachtig te luisteren, krachtig je punt te maken en inspirerend te leiden. Een verrijkende training voor leiders in organisaties, gedreven professionals en ondernemers, trainers, coaches en adviseurs.