Deelnameprijzen Deep Democracy

Een woordje uitleg bij de prijzen van de trainingen Deep Democracy.

Wil je graag in-company een Deep Democracy training organiseren, dan maken we graag een offerte voor jou! Diverse formules zijn mogelijk.

– De basisprijs van een tweedaagse Level 1, Level 2 of Level 3 is 550 euro excl BTW

– De basisprijs voor de driedaagse Level 4 is 950 euro excl BTW

– Als je (na je Level 1) tegelijk boekt voor Level 2, Level 3 en Level 4 en deze binnen het jaar volgt dan betaal je trajectprijs van 1.850 euro excl BTW. Daarbij krijg je gratis de kans om 2 keer 1 uur online supervisie te volgen (waarde 180 euro). Jouw voordeel is dan 380 euro.

– Als je reeds Level 1 volgde (en niet gebruik maakt van de bovenstaande korting) kan je een aanbrengbonus van 50 euro voor Level 2, Level 3 of Level 4 verdienen als iemand anders de Level 1 volgt op jouw aanraden. Je kan zo maximum 2 bonussen per training inzetten. Sterke ambassadeurs kunnen zo dus tot 300 euro voordeel verdienen.  

Verblijfsonkosten: voor de zomerweek (combinatie van Level 2 en Level 3 op een leuke locatie) en voor de Level 4 met overnachtingen worden de verblijfsonkosten aan kostprijs aangerekend.

I Know Me-assessment: bij de Level 4 hoort een assessment dat je volgt bij de internationale organisatie voor Deep Democracy en dat je rechtstreeks aan hen betaalt (ongeveer 200 euro).

We voorzien een aantal plaatsen in de Level 1 aan een verminderd sociaal tarief omdat we begrijpen dat de deelnamekost in sommige situaties een te grote drempel vormt. Neem hiervoor contact op met Fanny.