Deelnameprijzen Deep Democracy

Een woordje uitleg bij de prijzen van de trainingen Deep Democracy.

Wil je graag in-company een Deep Democracy training organiseren, dan maken we graag een offerte voor jou! Diverse formules zijn mogelijk.

Goesthing had recent een positieve screening m.b.t. de KMO-portefeuille. Ons erkenningsnummer is onderweg. Vanaf eind augustus kunnen KMO’s dus gebruik maken van deze financiële steun. Meer informatie.

– De basisprijs van een tweedaagse Level 1, Level 2 of Level 3 is 550 euro excl BTW

– De basisprijs voor de driedaagse Level 4 is 950 euro excl BTW

– De zomerweek vijfdaagse (Level 2 en Level 3 op leuke locatie in de Ardennen) kost 1.500 euro excl BTW, verblijf inbegrepen.

– Als je (na je Level 1) tegelijk boekt voor Level 2, Level 3 en Level 4 en deze binnen het jaar volgt dan betaal je voor Level 2, 3 en 4 een trajectprijs van 1.850 euro excl BTW. Daarbij krijg je gratis de kans om een online supervisie te volgen (waarde 195 euro). Jouw voordeel is dan 395 euro. Ook als je Level 2 en Level 3 in de zomerweek volgt, zullen we eenzelfde korting toepassen.

Verblijfsonkosten: voor de Level 4 met overnachtingen worden de verblijfsonkosten aan kostprijs aangerekend.

I Know Me-assessment: bij de Level 4 hoort een assessment dat je volgt bij de internationale organisatie voor Deep Democracy en dat je rechtstreeks aan hen betaalt (ongeveer 200 euro).

– We maken steeds een factuur op op het moment dat je inschrijft. Je inschrijving is definitief als je factuur betaald is. Zonder betaling kan je plaats worden doorgegeven aan een andere deelnemer (op de wachtlijst). Bij het annuleren van de inschrijving minder dan 30 dagen voor de start van de training, wordt een annulatiekost van 150 euro excl. BTW aangerekend.